(VIDEO) Au început înscrierile la facultate. Decan de la Universitatea București: „Le recomandăm studenților să se vaccineze”

Elevii care au luat examenul de Bacalaureat se pregătesc pentru înscrierea la facultate, care are loc tot în luna iulie. Majoritatea universităților au optat pentru varianta online la înscrieri. Din toamnă, studenții vor merge la școală fizic. Cel puțin așa își doresc cei din Ministerul Educatiei și rectorii Universităților.

Antonio Momoc, decanul Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București, a vorbit pe această temă în Jurnalul orei 12:00, prezentat de Iulia Bălușă:

„La Universitatea București suntem în plin proces de reamenajare a sălilor. Practic, îi așteptăm pe studenți în condițiile actuale, la sală. Este foarte posibil să reluăm cursurile la clasă, 100% pot spune în momentul acesta.

Toți studenții, fie că sunt vaccinați, fie că nu sunt vaccinați, vor fi primiți la clasă începând cu 1 octombrie. Noi insistăm și le recomandăm însă tuturor să se vaccineze”.

Declarațiile complete ale decanului Facultății de Jurnalism de la Universitatea București pot fi urmărite în clipul video de mai jos:

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
21.8 ° C
22.7 °
21 °
40 %
0.5kmh
0 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
16 °
mie
14 °
joi
17 °

Opinii