Pariul CSO Voluntari cu performanța

Pariul CSO Voluntari cu performanța

Clubul Sportiv Voluntari a demarat o companie pentru copiii și tinerii interesați să practice diverse sporturi. La aceste acțiuni participă sportivi de performanță, care îi vor motiva pe participanți să facă mișcare și să se dezvolte într-un mod sănătos.

CSO Voluntari îi sprijină pe cei care își doresc să facă performanță în lumea sportului. Clubul a demarat numeroase proiecte cu scopul de a atrage cât mai mulți tineri să practice sport. Valorile pe care le insuflă acestora sunt seriozitate, disciplină, muncă, responsabilitate și spirit de echipă.

Mai nou, s-a pus bazele unui nou proiect împreună cu Mozzart Bet, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de pariuri din România. Sunt  10 acțiuni – câte una în fiecare lună, cu începere din septembrie 2020 și până în iunie 2021. Copiii care participă la această campanie au posibilitatea să se întâlnească cu sportivii reprezentativi ai Clubul Sportiv Voluntari și să descopere tainele sportului. ”Believe in Yourself” se numește campania care angrenează peste 50 de sportivi profesioniști și 500 de copii. Sunt implicate 10 secții sportive ale Clubului Voluntari: volei, baschet, karate, atletism, handbal, box, badminton, dans sportiv și altele. Cei mici vor putea fi însoțiți de părinții lor în timpul antrenamentelor deschise și work-shop-urilor.

Activitățile se desfășoară în Sala de Sport ”Gabriela Szabo” din Voluntari, iar după fiecare activitate se desfășoară o festivitate de premiere, inclusiv o sesiune de fotografii și autografe.

 

 

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.3 ° C
12.1 °
8.9 °
71 %
4kmh
0 %
Dum
18 °
lun
16 °
mar
11 °
mie
20 °
joi
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii