Aviz celor ce călătoresc: Lista actualizată a țărilor de pe lista galbenă

Aviz celor ce călătoresc: Lista actualizată a țărilor de pe lista galbenă

Autoritățile din România au actualizat lista cu țările pentru care este necesară carantina sau izolarea la domiciliu în contextul prevenirii răspândirii infecției cu Covid-19. Italia, Statele Unite ale americii, dar și țările vecine noua Bulgaria și Ungaria se află pe această listă.

Sărbătorile de iarnă sunt aproape, însă situația incertă cu care ne-am obișnuit anul acesta ne împiedică să ne facem planuri pentru Crăciun și Revelion. Dacă vă gândiți să vă faceți concediul în afara țării, ar fi bine să știți că la întoarcere este posibil să fiți nevoiți să petreceți încă 14 zile la domiciliu.

Ungaria, Italia şi Statele Unite ale America sunt printre țările aflate pe lista galbenă. Astfel, persoanele care ajung in Romania din aceste tari vor sta in izolare timp de 14 zile. Masura este menita sa limiteze pandemia de coronavirus.

Pentru cei pasionați de sporturile de iarnă, care s-au gândit la pârtiile din Elveția, Bulgaria sau Austria în schimbul celor din stațiunile montane de la noi, trebuie să se pregătească cu un concediu mult mai lung, deoarecere și aceste țări sunt pe lista țărilor din care se intra in carantina la domiciliu pentru 14 zile.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.3 ° C
12.1 °
8.9 °
71 %
4kmh
0 %
Dum
18 °
lun
16 °
mar
11 °
mie
20 °
joi
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii