O nouă platformă pentru raportarea recțiilor adverse după vaccinarea împotriva COVID-19

O nouă platformă pentru raportarea recțiilor adverse după vaccinarea împotriva COVID-19

După ce a fost făcut public anunțul cu privire la faptul că oamenii se pot programa acum online pentru a se vaccina anti COVID-19, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 anunţă că platforma pentru raportarea reacţiilor adverse suspectate după vaccinarea anti-Covid este funcţională. Din fericire până la acest moment, persoanele vaccinate nu au avut efecte adverse. 

Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România pune la dispoziţia pacienţilor şi a profesioniştilor din domeniul sănătăţii noile fişe de raportare a reacţiilor adverse suspectate post-imunizare la vaccinurile împotriva COVID-19„, a declarat Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS COV-2.

Fişa de raportare poate fi accesată pe site-ul anm.ro, în secţiunea  VACCINARE COVID-19.

Modalitatea de raportare poate fi făcută atât online, cât şi prin modalităţile clasice de raportare, adică prin completarea fişei de reacţii adverse şi transmiterea acesteia către Direcţia Farmacovigilenţă şi Managementul Riscului.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
9.5 ° C
10.5 °
8.9 °
74 %
6.3kmh
0 %
vin
11 °
sâm
13 °
Dum
14 °
lun
17 °
mar
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii