Gabriela Firea, anunț după ce a fost aleasă pentru un mandat în Parlamentul European: „Demisionez din Senatul României, începând cu data de 1 iulie”

Gabriela Firea, anunț după ce a fost aleasă pentru un mandat în Parlamentul European: „Demisionez din Senatul României, începând cu data de 1 iulie”

Senatoarea PSD, Gabriela Firea, și-a anunțat demisia din Senatul României, ca urmare a faptului că a fost aleasă pentru un mandat în Parlamentul European.

Astfel că Senatul a luat act, în plenul de marţi, de demisia Gabrielei Firea. Vicepreşedintele forului legislativ şi preşedintele de şedinţă, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că este aprobată vacantarea mandatului de senator al acesteia, începând cu 1 iulie, conform Știripesurse.

„Demisionez din Senatul României începând cu data de 1 iulie, ca urmare a alegerii mele în Parlamentul European. Vreau să vă mulţumesc foarte mult pentru colaborarea atât în plen, cât şi în comisiile de specialitate, să vă asigur în continuare de tot respectul meu şi toată buna colaborare, şi sunt convinsă că ne vom revedea, chiar dacă în alte structuri organizatorice.”, a transmis Gabriela Firea, marţi de la tribuna Senatului.

Senatorii au dat un vot în unanimitate pentru vacantarea mandatului de senator.

„Să dăm şi vot pe vacantarea mandatului de senator. Luăm act de demisia doamnei senator Gabriela Firea, începând cu data de 1 iulie 2024, şi supun votului vacantarea mandatului de senator ales în Circumscripţia electorală 42 Bucureşti”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
33.4 ° C
34 °
32.8 °
30 %
3.6kmh
0 %
sâm
31 °
Dum
40 °
lun
41 °
mar
42 °
mie
43 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii