Premierul României: Din anul 2025 vom putea călători în Statele Unite fără vize

Premierul României: Din anul 2025 vom putea călători în Statele Unite fără vize

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, într-un interviu acordat Prima News, că în anul 2025 vom putea călători în SUA fără vize, el precizând că va fi un efort comun şi în acest sens a făcut apel şi la diaspora şi o să se implice foarte mult şi românii şi statul român şi statul american.

”E o consolidare a Parteneriatului strategic, am vorbit foarte mult de eliminarea vizelor şi lucrul acesta mai mult ca sigur anul viitor va fi anunţat, şi din anul 2025 vom putea călători în Statele Unite fără vize. Va fi un efort comun, am făcut apel şi la diaspora şi o să se implice foarte mult şi românii şi statul român şi statul american astfel încât să îndeplinim această condiţie”, a precizat premierul Ciolacu în SUA.

”O să am întâlniri şi la Congresul Statelor Unite cu preşedinţii de comisie. Sunt ferm convins că la sfârşit vom trage cu toţii o concluzie. Oricum, din punctul meu de vedere dar şi din punctul de vedere al părţii americane, este o vizită care se va termina şi cu concluzii clare”, a spus premierul.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.6 ° C
21.2 °
20.5 °
39 %
4.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii