Mobilat sau nemobiliat? Mobilierul și piața de imobiliare

Mobilat sau nemobiliat? Mobilierul și piața de imobiliare

Dacă vă gândiți să vindeți apartamentul și să vă mutați în alt oraș sau aveți nevoie de un start proaspăt, o soluție bună ar fi să vindeți casa cu mobilierul existent în ea. În acest mod, în momentul în care vă mutați în noua casă, puteți reîncepe amenajarea cu totul nou – paturi și saltele noi, scaune noi, mobilier de baie, mobilier nou pentru copii, mese și scaune de bucătărie noi etc.

Cu toate acestea, potențialii cumpărători ar putea să nu fie atât de interesați de o locuința deja mobilată. Părerile sunt împărțite și agențiile imobiliare confirmă acest lucru. În timp ce majoritatea cumpărătorilor preferă să cumpere un apartament curat și gata pentru a-l mobila așa cum își doresc, există și persoane care ar prefera să cumpere apartamentul deja mobilat, mai ales dacă mobilierul este nou, curat și modern.

Se pare că potențialii cumpărători ar fi dispuși să plătească mai mult cu 2000 și chiar 3000 de euro pentru un apartament deja mobilat.

www.drimus.ro

De ce preferă unii cumpărători apartamentele deja mobilate?

Cei mai mulți cumpărători de case s-au străduit să economisească suficienți bani pentru plata în avans a unei locuințe și ar fi bucuroși să evite cheltuielile suplimentare cu mobilierul, mai ales dacă acesta este modern, curat și cât de cât nou.

Dacă un cumpărător intenționează să folosească apartamentul ca locuință de vacanță, el ar putea fi mai degrabă înclinat să cumpere casa cu tot cu mobilier, chiar dacă o să plătească mai mult. Alți cumpărători își doresc o casă mobilată pentru că vor să se mute cât mai rapid, fiind presați de job sau alte probleme personale. Vor ca întreg procesul de mutare să fie cât mai rapid și convenabil.

Cumpărătorii ar accepta mobilierul pe care îl aveți în casa de vânzare?

Dacă mobilierul este modern, elegant și în stare bună, cumpărătorii se pot îndrăgosti la prima vedere de atmosfera din casă și pot decide să cumpere apartamentul așa cum este. Însă, dacă mobilierul este vechi și uzat, cei mai mulți cumpărători nu vor dori să-l păstreze, cu excepția cazului în care au un buget restrans, fac upgrade la o casă mai mare sau se grăbesc să se mute.

Puteți stabili două prețuri pentru locuință – mobilata și nemobilata, iar decizia va fi la alegerea cumpărătorilor. Dacă vindeți casa mobilata, nu ar trebui să vă așteptați să primiți o diferență de preț similară cu ceea ce ați investit la un moment dat în locuință. Mobilierul, ca majoritatea lucrurilor, se depreciază în timp.

Unii cumpărători se bucură să cumpere o locuința deja mobilată pentru comoditate și ușurință. În schimb, alții preferă să aducă în noua locuință, propriile idei de amenajare și mobilier nou.

Câteva piese de mobilier nou ar putea atrage cumpărătorii?

Da. Mulți specialiști în domeniul imobiliarelor recomandă vânzătorilor să-și pregătească locuințele înainte de vânzare. În această rutină de pregătire a unei locuințe, poate să intre și plasarea strategică a unor piese de mobilier care vor atrage cumpărătorii. Puteți cumpăra o masă elegantă în bucătărie, un pantofar și un cuier original pe hol, un pat modern. Faceți poze frumoase și spuneți că vindeți apartamentul cu aceste piese noi de mobilier.

Cu siguranță, anunțul se va bucura de mai multe vizualizări.

www.drimus.ro

Mobilier online pentru cei care se mută într-un apartament nemobilat

Cumpărătorii care aleg să cumpere o locuința nemobilata, vor căuta soluții rapide pentru a-și amenaja noua casă. O idee foarte bună în acest sens este mobilierul achiziționat online.

De exemplu, pe www.drimus.ro, cumpărătorii pot face comandă pentru saltele pat, somiere și paturi, mese și scaune pentru bucătărie, pantofare, cuiere, mobilier pentru copii (scaune, birouri, paturi originale) și chiar mobilier pentru baie.

Există o mulțime de avantaje pentru a comanda mobilier online:

  • îl primeșți direct acasă și poți să-ți mobilezi ușor locuința nouă
  • ai acces la prețuri mai mici decât în magazinele clasice
  • poți face ușor comparații de prețuri între mai multe magazine online
  • consultând detaliile tehnice listate de magazin, poți face măsurătorile necesare, pentru a ști sigur ce tip de mobilier se potrivește în locuința ta nouă.

Importanța mobilierului când vrei să închiriezi un apartament

Când eșți proprietarul unui apartament pe care vrei să-l închiriezi, mobilierul te poate ajuta să-ți găsești mai rapid un chiriaș și chiar să obții un preț mai bun. Garsoniera sau apartamentul va impresiona mai mult la vizionare și poți face fotografii frumoase pe care să le postezi în anunțurile de imobiliare.

În ce piese de mobilier să investești când vrei să închiriezi un apartament sau o garsonieră?

  • mobilier de baie Dacă mobilierul de baie existent este compromis, este indicat să faceți câteva îmbunătățiri pentru că acestea vor fi de efect. Puteți cumpăra o baza nouă cu lavoar și poate chiar o oglindă mai mare. Fiind noi, acestea vor atrage mai ușor potențialii chiriași.
  • pat/ saltea confortabilă. Patul este o piesă centrală care va capta atenția potențialilor chiriași. Dacă acesta este nou sau în stare foarte bună, atunci sansă ca persoană respectivă să fie dispusă să închirieze acea locuința va fi mai mare.
  • un birou nou cu scaun de birou. Dacă vorbim de un apartament cu două sau trei camere, puteți rezerva o zona pentru studiu. Aceasta va fi luată în calcul în special de cei care se mută cu jobul sau au mult de lucru și de acasă.
  • dacă apartamentul este mare și te adresezi unei familii – cameră copii cu pat și birou copii. Dacă iei în calcul și posibilitatea de a închiria locuința unei familii cu copii, o idee minunată este să pregătești minimal camera pentru copil – poate cu un pat copii unisex, un birou școlar cu scaun ergonomic impecabil.
  • masă living/ bucătărie cu scaune moderne. Bucătăria este din nou o zonă importantă pentru cei care caută să închirieze o locuință. Dacă acest spațiu este amenajat chiar și minimal, dar de efect, cu masă frumoasă și scaune moderne, cei interesați vor dori să încheie rapid contractul de închiriere.

www.drimus.ro

Unde găsiți mobilier nou, online, cu livrare direct acasă?

Pe www.drimus.ro găsiți cu ușurință mobilier de baie, paturi, saltele, somiere, toppere saltea, scaune de birou și scaune de bucătărie, mese de living, mobilier modern pentru hol (cuier, pantofar, portmantou), mobilier pentru copii.

Drimus este importator și distribuitor de mobilier, așa că multe produse au prețuri minime. Livrarea este gratuită în București și avantajoasă în toată țara. Pentru mai multe detalii și oferta actualizată, accesați www.drimus.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.7 ° C
21.1 °
20 °
56 %
2.1kmh
0 %
sâm
20 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
22 °
mie
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii