Gabriela Firea: Echipa social-democrată a adus un miliard de euro fonduri europene nerambursabile în București

Gabriela Firea: Echipa social-democrată a adus un miliard de euro fonduri europene nerambursabile în București

Gabriela Firea, candidata PSD-PNL la Primăria Capitalei, a precizat că echipa social-democrată a adus 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile în București. 

Gabriela Firea a evidențiat că, mai ales în tot acest context, relația dintre București, România și Uniunea Europeană este esențială.

„Echipa social-democrată a adus 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile în București. În echipă, alături de colegii noștri din Parlamentul European, putem aduce și mai mult! Acești bani sunt o șansa pentru a face comunitățile, din toată România, mai prietenoase cu oamenii. Voi milita pentru atragerea de fonduri nerambursabile și după alegerile din 9 iunie, așa cum am făcut în mandatul anterior când primele vizite au fost la Bruxelles, la Parlamentul European, afirmă candidatul PSD la Primăria Capitalei Gabriela Firea.

„Relația dintre București, România și Uniunea Europeană este esențială și avem un profit enorm până acum, peste 1 miliard de euro în Capitală și aproape 70 miliarde de euro la nivel național”, se arată în postarea Gabrielei Firea, pe Facebook.

*Partidul Social Democrat – Alianta PSD-PNL CMF 41240002

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
34.5 ° C
36 °
32.8 °
32 %
3.1kmh
0 %
lun
34 °
mar
33 °
mie
35 °
joi
38 °
vin
34 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii