Avertisment: Nu cumpărați medicamente de la persoane necunoscute

Avertisment: Nu cumpărați medicamente de la persoane necunoscute

Oamenii legii de la frontiera Giurgiu au descoperit peste 3400 de comprimate susceptibile a fi contrafăcute. Un cetățean bulgar a încercat să introducă medicamentele în țară fără autorizație. Pe prospectul acestora era menționată specificația COVID-19. Valoarea totală a medicamentelor se ridică la 8.500 de lei.

Raed Arafat îi avertizează pe oameni să nu cumpere medicamente de la persoane necunoscute sau de la alte surse în afara celor reglementate. Reacția secretarului de stat vine după ce joi la granița cu Bulgaria, autoritățile au confiscat medicamente în cazul cărora există suspiciunea că sunt contrafăcute.

Populația să folosească linia oficială de cumpărare

Raed Arafat a atenționat populația să folosească linia oficială de cumpărare atunci când vine vorba de achiziționarea medicamentelor și să evite procurarea acestora de pe internet sau de la persoane necunoscute.

“Oamenii să nu procure nimic ca medicamente de pe internet sau de la persoane necunoscute sau de la circuite altele decât circuitele oficiale, întrucât contrafacerea medicamentelor, adică să vinzi medicamente contrafăcute care pot arăta exact ca medicamentele originale este o problemă veche şi există”, a spus Arafat.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie pe alocuri
10.8 ° C
12.2 °
9.4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mie
11 °
joi
12 °
vin
15 °
sâm
16 °
Dum
18 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii