Gabriela Firea: „Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București merită o coordonare profesionistă, așa cum a fost în mandatul echipei social-democrate”

Gabriela Firea: „Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București merită o coordonare profesionistă, așa cum a fost în mandatul echipei social-democrate”

„Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București merită o coordonare profesionistă, așa cum a fost în mandatul echipei social-democrate. Cele 19 spitale aflate în coordonare sunt vitale pentru sănătate bucureștenilor și zecilor de mii de pacienți veniți din toată țara pentru a găsi alinarea suferințelor”, transmite Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook

În postarea sa, Gabriela Firea se referă la cazul directoarei generale a Administrației Spitalelor, care a fost pusă sub control judiciar de procurorii DNA pentru luare de mită.

„Director penal ținut în funcție de primarul general! Dubla măsură trebuie să înceteze. Nici o persoană acuzată de luare de mită nu poate lucra în continuare ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Ați uitat sloganul “fără penali în funcții publice”?! Sau se aplică doar pentru “penalii” din alte partide, mai puțin USR?!
Au trecut ore bune de când directoarea generală a Administrației Spitalelor a fost pusă sub control judiciar de procurorii DNA pentru luare de mită. Tot de atât timp Nicușor Dan tace! Chiar dacă procurorii i-au interzis Oanei Sivache să se apropie de instituția pe care a condus-o, primarul general nu anunță vreo decizie personală luată în cazul directoarei susținută până în pânzele albe de Vlad Voiculescu, președintele USR București.
Directoarea pusă sub control judiciar trebuia demisă de multă vreme pentru dezastrul din ASSMB! Anul trecut, instituția a cheltuit doar circa 20% din suma alocată pentru investițiile în cele 19 spitale din București. Un eșec total al acestei echipe!
În plus, de când a venit în funcție a ținut-o numai în scandaluri în loc să se ocupe de spitale, de cadrele medicale și de condițiile pentru pacienți. Din denunțător, a ajuns acum acuzat și trebuie să răspundă pentru faptele sale.
Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București merită o coordonare profesionistă, așa cum a fost în mandatul echipe social-democrate. Cele 19 spitale aflate în coordonare sunt vitale pentru sănătate bucureștenilor și zecilor de mii de pacienți veniți din toată țara pentru a găsi alinarea suferințelor. Avem medici excepționali și manageri foarte buni care au reușit să face performanță și toți trebuie să se simtă susținuți, apreciați și ajutați de funcționarii care trebuie să le aloce fonduri”, conchide Gabriela Firea.
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Dubla măsură trebuie să înceteze la Primăria București”

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
16.3 ° C
17.7 °
13 °
55 %
2.1kmh
0 %
sâm
24 °
Dum
26 °
lun
29 °
mar
28 °
mie
17 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii