Ioana Mihăilă, primele declarații din poziția de ministru al Sănătății

Ioana Mihăilă a susținut, miercuri, primele declarații de presă din poziția de ministru al Sănătății.

„Am propus investiții în instrastructura spitalicească. (…)Multe proiecte au început în mandatul lui Vlad Voiculescu. Le voi continua fără ezitare(…)Suntem încă într-o criză sanitară, dar am convingerea că împreună o putem depăși”, a declarat noul ministru al Sănătății.

Problema principală este disponibilitatea redusă a paturilor de la ATI. Ne așteptăm ca solicitarea de la ATI să nu mai continuă să crească în perioadă următoare. (…)

Așa cum spuneam, echipa se formează. Nu pot șterge aspirațiile comune pe care le-am avut cu Vlad Voiculescu. Veți avea o altă comunicare în relația cu premierul, față de Vlad Voiculescu? Am venit aici să fac treabă și am lucrat bine și cu dl Vlad Voiculescu și mă aștept să lucrez bine și cu dl Cîțu. Comunicarea publică – atât noi, MS, cât și presa, trebuie să comunice responsabil, pentru că altfel mesajele riscă să fie interpretate greșit

În acest moment nu am acces la cele două platforme Există o anchetă care va analiza diferențele dintre datele din CoronaForm și datele din platforma MS. L-am întrebat pe Vlad Voiculescu dacă crede că voi supraviețui. A răspuns că speră că da. Clinica mea nu a fost niciodată în subordinea MS, din ianuarie, când am venit la MS, am întrerupt orice relație contractuală cu clinica. Cel mai frică îmi e că nu voi apuca să finalizez sau să pun pe drumul cel bun reformele pentru care sunt aici”.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
23 ° C
25.2 °
21.1 °
68 %
0.5kmh
0 %
vin
35 °
sâm
38 °
Dum
38 °
lun
40 °
mar
33 °

Opinii