Mesajul medicului român care s-a vaccinat în Marea Britanie

Mesajul medicului român care s-a vaccinat în Marea Britanie

Un medic român s-a vaccinat anti-Covid în Marea Britanie și a transmis apoi pe rețele de socializare un mesaj de încurajare. La 48 de ore de la vaccinare, medicul chirurg Corina Ichim a povestit că nu a avut niciun efect advers.
Și, totodată, a făcut un apel la conștientizarea faptului că vaccinarea este singura soluție pentru a scădea incidența transmiterii virusului. Mesajul său a stârnit un val de reacții… unele pozitive, altele negative.

Printr-un mesaj și o fotografie, postate pe Facebook, a anunțat că, pe 12 decembrie, i-a fost administrată prima doză de vaccin împotriva noului coronavirus, produs de Pfizer-BioNTech și aprobat de urgență în Marea Britanie, la începutul lunii decembrie. Ea a le-a povestit internauților ce a simțit imediat după vaccinare.
,,Aș dori sa vă încurajez cu privire la mult prea controversatul Vaccin anti Covid 19, produs de Pfizer-BioNTech. (…) În afară de o neobișnuită stare de euforie, nu am manifestat niciun alt efect advers. Sper să vă conving că merită considerație și să contrazic zvonurile mincinoase de campanie negativă. Vaccinul va fi cu adevarat eficient dacă îl facem cu toții si scădem incidența transmiterii virusului”, a postat medicul român.Postarea sa a fost urmată de un val de reacții. Pe lângă mesajele de susținere, medicul a primit și critici, dar și comentarii de la internauți care sunt sceptici în ceea ce privește eficiența vaccinului.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.7 ° C
21.1 °
20 °
56 %
2.1kmh
0 %
sâm
20 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
22 °
mie
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii