Proteste față de restricții, pentru a treia zi. Nu au fost lipsite de incidente

Proteste față de restricții, pentru a treia zi. Nu au fost lipsite de incidente

Noi proteste au avut loc în București și în alte orașe din țară, pentru a treia zi consecutiv. Mii de oameni au ieşit din nou în stradă şi şi-au strigat nemulţumirile faţă de restricţiile impuse de Guvern. Manifestaţiile nu au fost lipsite de incidente.

La București, oamenii s-au întâlnit în Piața Universității, iar de acolo au mers în marș pe traseul Ministerul de Interne – Piața Victoriei – Palatul Cotroceni, pe traseu numărul acestora devenind considerabil mai mare. În Capitală, manifestanții s-au adunat în Piața Universității, iar de acolo au plecat în marș până la Ministerul de Interne, unde au scandat „Jos cu starea de alertă”și „Libertate”.

La Craiova, au protestat aproximativ 300 de oameni, mulți dintre ei erau membri ai galeriilor de fotbal, iar o parte au folosit fumigene. La un moment dat, au dat foc unor fotografii cu Raed Arafat.

La Constanţa, protestul celor 200 de oameni a fost întrerupt de un tânăr care le-a cerut de la balcon să oprească manifestarea şi să respecte regulile impuse de pandemie. În replică, bărbatul a fost huiduit de protestatari.

 

La Galaţijandarmii au descoperit asupra unor manifestanţi mai multe arme albe, iar pe traseu militarii au găsit ascunse bucăţi de gresie, pietre şi bâte.

Participanţii la manifestaţii au anunțat că intenţionează să iasă zilnic pentru a protesta.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
22.5 ° C
23.9 °
20.1 °
50 %
2.2kmh
75 %
sâm
23 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
22 °
mie
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii