Testul rapid pentru COVID-19 din Statele Unite ale Americii arată rezultatul în doar 30 de minute

Testul rapid pentru COVID-19 din Statele Unite ale Americii arată rezultatul în doar 30 de minute

Un test rapid pentru depistarea COVID a fost aprobat în SUA. Poate fi folosit acasă şi oferă rezultatul în 30 de minute. Testul este disponibil prin prescripţie de la medic și costă mai puţin de 50 de dolari. Însă această autorizație de urgență este una temporară, ce poate fi revocată sau modificată dacă apar riscuri. 

Statele Unite ale Americii au autorizat de urgenţă un test rapid de utilizare individuală pentru detectarea COVID-19. Testul poate furniza un rezultat în doar 30 de minute.
Autoritatea de Reglementare a Medicamentelor din SUA a aprobat folosirea acestui test, care poate fi utilizat pe cale nazală de persoane cu vârste de peste 14 ani, în cazul unei suspiciuni de contaminare cu noul coronavirus.

FDA a autorizat încă de la sfârşitul lui aprilie şi începutul lui mai utilizarea de teste care pot fi făcute la domiciliu, dar rezultatele lor trebuie livrate de laboratoare autorizate. Marţi, SUA înregistrau un total de peste 11 milioane de cazuri de COVID-19, dintre care aproape 250 de mii de decese. Cele două bilanţuri sunt cele mai mari din lume.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
22.5 ° C
23.9 °
20.1 °
50 %
2.2kmh
75 %
sâm
23 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
22 °
mie
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii