YouTube a suspendat canalul lui Donald Trump la scurt timp după ce Facebook a luat aceeași măsură

YouTube a suspendat canalul lui Donald Trump la scurt timp după ce Facebook a luat aceeași măsură

YouTube a anunțat recent că a suspendat canalul lui Donald Trump pentru că a încălcat politica platformei prin incitare la violență după asaltul de săptămâna trecută asupra Capitoliului american de către suporterii președintelui. 

Canalul lui Donald Trump în prezent este suspendat, nu poate încărca clipuri noi și nici nu mai poate transmite live. Pentru moment reprezentanții YouTube au aplicat această măsură pentru o perioadă de șapte zile, perioadă ce poate fi extinsă.

În urmă cu o săptămână suporterii lui Trump au luat cu asalt Capitoliu american într-o manieră violentă, în încercarea de a împiedica certificarea președintelui ales Joe Biden. În primă fază Donald Trump a lăudat suporterii, în timp ce a contestat validitatea victoriei președintelui Joe Biden la prezidențiale, dar ulterior a condamnat violențele.

După incident, Twitter și Facebook au blocat conturile lui Trump și au eliminat conținuturile care sprijineau asaltul de miercuri, iar Amazon a scos de pe serverele sale Parler, o platformă social media folosită de mulți suporteri ai lui Trump.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
8.3 ° C
9.9 °
6 °
87 %
7.7kmh
100 %
vin
16 °
sâm
13 °
Dum
13 °
lun
17 °
mar
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii