Românii vor locuințe mai mari și mai spațioase

Românii vor locuințe mai mari și mai spațioase

După un an în care oamenii au fost nevoiți să stea în casă, românii se numără printre primii care vor locuințe mai spațioase. Planurile dezvoltatorilor includ astfel case mult mai mari, cu cât mai mult spațiu verde. Statisticile arată că vizionările din ultima perioadă au crescut cu 60% și vânzările cu 20%.

Cererea de locuințe a crescut cu aproape 10%. Dezvoltatorii imobiliari au fost nevoiți să gândească altfel de pachete de servicii. În primăvara au fost cele mai multe cereri pentru locuințe care să se preteze situației de urgentă și cu măsurile de izolare.

Din ce în ce mai multe apartamente măsoară 2,9 metri, în comparație cu blocurile vechi care aveau 2,6. Cel mai important criteriu, rămâne, însă, pentru români prețul. La acest moment, Cluj-Napoca este orașul cu cele mai scumpe locuințe din România.

Prețurile sunt ridicate, pentru metrul pătrat la un apartament de două camere se poate ajunge la 1.826 de euro. Dar în extrema cealaltă se situează Iași, unde prețul metrului pătrat este de 1.063 de euro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
34.5 ° C
36 °
32.8 °
32 %
3.1kmh
0 %
lun
34 °
mar
33 °
mie
35 °
joi
38 °
vin
34 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii