Exclusiv: Nepotismul are prioritate la vaccinare

Exclusiv: Nepotismul are prioritate la vaccinare

Influența și nepotismul, mai puternice decât respectarea etapelor de vaccinare. Un student la Politehnică a fost vaccinat în prima etapă de vaccinare, iar în campanie a fost deja încălcată o regulă importantă. Urmăriți în continuare care a fost reacția ministerului Apărării Naționale.

În cadrul campaniei de vaccinare au apărut și primele nereguli. După ce în urma declarațiilor coordonatorul campaniei, medicul militar Valeriu Gheorghiță afirma faptul că prima etapă este destinată exclusiv personalului medical, constatăm că au apărut și nepotismele. Vaccinul se dă pe sub mână persoanelor influente din cadul ministerului Apărării Naționale.

Mai multe surse oficiale susțin că în cursul zilei de 7 ianuarie 2021, șeful corpului de control și inspecție al MAPN, generalul Dorinel Duican (foto) s-a prezentat la unul dintre punctele de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central pentru a fi vaccinat împreună cu fiul acestuia în vârstă de 20 de ani, Mihnea Duican.
Potrivit surselor noastre, s-a vaccinat doar fiul, ceea ce înseamnă că s-au sărit niște etape de….vaccinare.

Joi în cursul serii am luat legătura cu coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță care a precizat că nu cunoaște acest subiect, însă va verifica să afle despre ce este vorba. Apoi, în aceeași seară, la sugestia medicului militar am luat legătura cu reprezentanții Spitalului Universitar de Urgență, însă nu s-a primit un răspuns.

După informațiile prezentate în exclusivitate de Metropola TV, potrivit surselor noastre oficiale, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă a luat atitudine și i-a cerut demisia generalului de brigadă, Dorinel Duican.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.3 ° C
12.1 °
8.9 °
71 %
4kmh
0 %
Dum
18 °
lun
16 °
mar
11 °
mie
20 °
joi
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii