Klaus Iohannis va efectua o vizită oficială în Republica Moldova

Președintele României Klaus Iohannis va întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova, până la sfârșitul acestui an, după cum a anunțat luni președinta aleasă Maia Sandu.

„Am avut o întrevedere cu Ambasadorul României, Daniel Ioniță, căruia i-am mulțumit pentru sprijinul constant acordat de România țării noastre”, a scris Maia Sandu pe Facebook, potrivit Unimedia.

”Am accentuat necesitatea de a restabili cooperarea bilaterală firească între România și Republica Moldova și de a intensifica cooperarea moldo-română în mai multe domenii, pentru ca cetățenii să simtă beneficii cât mai curând. După cinci ani de la ultima vizită a Președintelui României în Republica Moldova, vizita Președintelui Klaus Iohannis de la sfârșitul acestui an este o vizită importantă pentru țara noastră și sperăm să însemne primul pas într-o colaborare de durată și productivă între țările noastre”, a mai spus Maia Sandu.

Noul președinte ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, va fi investit în funcție pe 24 decembrie, conform procedurii de inaugurare a protocolului de stat.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
ninsoare
0.2 ° C
1 °
-1.1 °
89 %
3.6kmh
100 %
lun
1 °
mar
3 °
mie
4 °
joi
6 °
vin
2 °

Opinii