Germania cere test PCR negativ pentru totți cei carte intră în țară

Germania cere test PCR negativ pentru totți cei carte intră în țară

Germania va cere teste PCR cu rezultate negative la intrarea în ţară pentru toţi călătorii, indiferent dacă vin dintr-o zonă care nu este de risc. Totodată, Berlinul a decis menținerea restricțiilor de Paști și până pe 18 aprilie.

Toți cei care vor intra în Germania vor fi obligați să prezinte un test PCR negative, a decis cabinetul condus de Angela Merkel. Măsura o înlocuiește pe cea anterioară ce îi viza doar pe cei care veneau dintr-o zonă considerate de risc, adică având o incidență mare a cazurilor de COVID-19.

ANGELA MERKEL-cancelarul Germaniei „Descurajăm orice călătorie în exterior, în general orice călătorie dacă nu este strict necesară”

Cancelarul Angela Merkel a explicat că guvernul german a contactat companiile aeriene din ţară, astfel încât toţi călătorii care se întorc din vacanţa de Paşte să facă un test „înainte de zborul” de întoarcere. Detaliile acestei măsuri urmează să fie stabilite. Decizia este legată de polemica iscată de deplasările de Paști în Mallorca ale germaniilor. Berlinul vrea să prelungească astfel și restricțiile până pe 18 aprilie. Germania se confruntă cu valul trei al pandemiei, cu o medie de 20.000 de cazuri pe zi.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
10 ° C
10.1 °
9.9 °
81 %
4.6kmh
20 %
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
13 °
mie
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii