tăierea porcului

20 decembrie: Sărbătoarea Ignatului la români

20 decembrie reprezintă o zi  încărcată de obiceiuri şi tradiţii la români. Reprezintă, cu precădere în mediul rural, ziua în care este sacrificat porcul din care se pregătesc apoi toate preparatele pentru masa de Crăciun. În religia creştin-ortodoxă, în această zi mai este prăznuit şi...

Mihai Ponea, vicepreședinte ANSVSA: „Noi dorim să încurajăm această tradiție de sacrificare a porcului de Crăciun în curtea noastră”

ANSVSA a constatat încă din luna septembrie a acestui an o creștere cu peste 30-40 la sută a alertelor europene în ce privește prezența Salmonellei în carnea de pasăre și astfel de la 1 octombrie până la sfârșitul anului ANSVSA a demarat o campanie...

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
nori împrăștiați
15.4 ° C
17.1 °
13.8 °
51 %
5.7kmh
40 %
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
21 °

Opinii