Marius Coaje, fost consilier personal al Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, despre relația cu Nicușor Dan /Video

Marius Coaje, fost consilier personal al Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, despre relația cu Nicușor Dan /Video

Marius Coaje, fost consilier personal al Gabrielei Firea la Primăria Capitalei a declarat la Metropola TV (emisiunea „Prime Time cu Adrian Bucur”), că a stat de vorbă cu Nicușor Dan de câteva ori de când acesta și-a preluat mandatul și după ce i-a semnat destituirea.

Chiar dacă a trecut campania electorală, Marius Coaje spune că primește amenințări și este hărțuit, cu toate că actualul primar general al Capitalei l-ar fi asigurat că nu va mai fi denigrat public. Destituirea a fost anunțată ca un fel de campanie electorală, pe Facebook-ul actualului primar general.

„Destituirea a fost anunțată tot ca o campanie electorală pe Facebook-ul dumnealui, în care eu și cu încă o colegă plecăm din funcții”, spune Marius Coaje, fostul consilier personal al Gabrielei Firea:

Marius Coaje mai susține că este nemulțumit pentru că sunt acuzați el și Gabriela Firea pentru tot ce se întâmplă rău în București.

„Aceste lucruri nu încetează și din nou sunt atacat tot timpul, la orice oră. Plouă, ninge afară, sunt probleme în București, este de vină Firea cu echipa ei. Este de vină Firea cu Coaje. Tot ce se întâmplă rău în București, în țară, peste tot în Europa, în lume, că erupe un Vulcan – Doamne, ferește! – orice se întîmplă e de vină Firea și cu echipa”.

Marius Coaje mai spune că „în momentul de față, nu mi s-a transmis absolut nimic, deși la ultima întâlnire cu primarul general mi-a spus că gata, se va încheia absolut tot, a fost o chestie de campanie, a fost totul doar ca să câștige voturi. Am crezut că s-a terminat tot. se pare că nu și această hărțuire – deja pot să îi spun – continuă. Această hărțuire este așa, cu bastonul”.

Fostul consilier personal al Gabrielei Firea la Primăria Capitalei mai spune că îi va da în judecată pe toți cei care îi pătează numele: ”Cu siguranță, săptămâna aceasta o să depun plângere împotriva tuturor celor care m-au denigrat, celor care au avut de câștigat prin aceste minciuni și care nu se opresc cu această defăimare la adresa mea”.

Marius Coaje a ocupat și funcţia de director adjunct al Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

*Marius Coaje, fost consilier personal al Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, la Metropola TV – emisiunea „Prime Time cu Adrian Bucur” (imagini preluate de stiripesurse.ro)

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie de intensitate mică
15 ° C
16.1 °
13.8 °
88 %
5.1kmh
75 %
mie
14 °
joi
10 °
vin
14 °
sâm
16 °
Dum
17 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii